1) Wat is FSBO by LISTINGS?

FSBO (for sale by owner) is een uniek verkoopconcept door LISTINGS. Het doel is eenvoudig: De maximale verkoopwaarde halen uit jouw onroerend goed.

Betaalbaar? Ja dat klopt, want wij doen quasi alles en een tikkeltje meer dan dat de reguliere makelaar voor je doet, en dit voor een tarief van slechts 1.490 euro incl. BTW. Zo bespaar je al snel duizenden euro's.

Sit back and relax, want het enige wat jij hoeft te doen zijn de bezoeken. Onze marketingafdeling voorziet een perfecte advertentie met professionele fotografie en alle verplichte documenten.  Bovendien staat ons team klaar om je te ontzorgen van de administratieve en juridische rompslomp. 

Bij FSBO ben je zeker dat je jouw eigendom op de best mogelijk manier in de markt zet. Toch moeilijkheden om de verkoop rond te krijgen? Geen probleem! Onze LISTINGS-makelaars staan voor je klaar om je bij te staan in de verkoop. We brengen de betaalde vergoeding gewoon in mindering van de op voorhand afgesproken ereloon. De betaalde vergoeding is dus nooit verloren!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan